Serrallers Barcelona


Serrallers Barcelona és una empresa idònia que respecta els seus clients i que busca lliurar sempre servei de qualitat i garantits. Som una empresa tradicional i amics dels catalans, comptem amb una àmplia gamma de serveis i dispositius de seguretat que serveixen per satisfer totes les necessitats que tingui.

Tenim serrallers d’urgència i no urgència a les 24 hores cada dia de la setmana per a la seva comoditat, coneixem a fons cada sistema de seguretat que es presenta al mercat i sabem com instal·lar de manera realment funcional.

En cas d’urgència o qualsevol inconvenient, no dubteu a trucar al vostre cerrajer de confiança a Barcelona; estem disponibles les 24 hores per garantir la vostra seguretat.

Els catalans són un poble exigent, per això ens esforcem a tot moment per suplir la necessitat de tota aquesta gent a Barcelona. A baix esmentem els servei més demandats pels catalans en la nostra serralleria:

  • Canvi de bombins comuns per bombins antibumping.
  • Canvi de panys de seguretat.
  • Obertura de portes.
  • Obertura de caixes fortes.
  • Reparació i instal·lació de persianes.
  • Instal·lació de portes blindades.
  • Motoritzacions.
  • Instal·lació de tancaments de seguretat.
  • soldadures.
  • Servei a administradors de finques.

serralleria Barcelona

En serralleria Barcelona creiem que un desplaçament ràpid també és atractiu i essencial per al clienta, sigui per cridats d’urgència o no urgència ens desplacem ràpidament a qualsevol barri de Barcelona, ​​tenim equips en tots els racons de la ciutat per facilitar aquest procés.

Anem treballar en la solució de la teva incident utilitzant totes les habilitats dels nostres professionals de serralleria i tota mena de dispositius com panys, barrets forts antibumping, portes blindades, cadenats especials i amb tot el relacionat a les persianes comercials i domèstiques.

Des del moment en què requereixi el servei fins a l’arribada del serraller al seu domicili no trigarem més que 20 minuts.

Per sol·licitar qualsevol servei a la nostra empresa és molt senzill truqui al telèfon 628.163.164 o entri en contacte omplint el formulari.

Serrallers Barcelona 24 Hores

Els Serrallers Barcelona 24 hores et poden atendre en qualsevol dia i horari que necessitis. Tan sols cal trucar-nos i aquí estarem per ajudar-lo a solucionar els seus problemes a cada barri de Barcelona.

Som experts tenim més de 20 anys treballant en l’ofici a Catalunya, aportem solucions de seguretat intel·ligents que et faran tenir més tranquil • litat.

Busquem sempre solucions innovadores i efectives per protegir les seves portes i persianes, fent ús de dispositius i marques de prestigi i bona reputació.

Tots els serveis de la nostra empresa de serrallers 24 hores són legalitzats, cada professional té la seva targeta identificable i que afirma estar dins de les normatives imposades pels mitjans competents per poder exercir la funció amb celeritat i bon tracte.

Garantim cada servei en factura segellada i signada pels nostres professionals, així vostè estaràs segur de veritat.

error: Content is protected !!